top of page

De voordelen van het kopen van “Key-in-Hand" eigendommen


Bij Presprop luisteren we naar onze klanten en presenteren we oplossingen voor hun individuele behoeften en persoonlijke smaak. Van het kiezen van kleuren en materialen tot het kiezen van de beste verwarmingsoplossingen, we leveren een nieuwbouwwoning op maat op tijd en binnen het budget en overtreffen hun verwachtingen...





Bij Presprop luisteren we naar onze klanten en presenteren we oplossingen voor hun individuele behoeften en persoonlijke smaak. Van het kiezen van kleuren en materialen tot het kiezen van de beste verwarmingsoplossingen, we leveren een nieuwbouwwoning op maat op tijd en binnen het budget en overtreffen hun verwachtingen...



Wat is "Sleutel in de hand"?


"Key in Hand" is ontleend aan de Portugese term "Chave na Mão", een concept dat vele jaren geleden door Presprop is ontwikkeld in de context van nieuwbouwwoningen.


Met speciale aandacht voor de behoeften van onze buitenlandse klant, is "Key in Hand" een verstandige oplossing voor het bezitten van nieuwbouw, een huis dat je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak, binnen een vooraf overeengekomen budget en zonder de zorgen van bureaucratie. Wanneer je jouw huis in ontvangst neemt bij Presprop, is het compleet en klaar om van te genieten!



“Sleutel in hand” nieuwbouwhuizen versus tweedehands huis?


Ik vind het niet logisch dat je een huis wilt dat gebouwd is voor iemand anders en diens persoonlijke smaak, die anders is dan die van u.


Sommige eigenaren zullen zichzelf ervan overtuigen dat ze wijzigingen kunnen aanbrengen zonder serieus rekening te houden met de werkelijke kosten en ergernis, om vervolgens te ontdekken dat ze nog steeds een huis bezitten met verouderde technologie en smaak.




Welke afwerkingen kan de koper aanpassen?

Elke nieuwbouw “Key in Hand” is ontworpen en geprijsd met een vooraf gedefinieerde afwerkingsstandaard. De koper heeft vervolgens de mogelijkheid om de binnenafwerking aan te passen. Dit kan de keuze zijn uit vloeren, wandtegels, timmerwerk, kleur van kleerkasten, badkamerunits en kranen. Voor buiten zijn er kleine beperkingen opgelegd door de lokale en vergunningverlenende autoriteiten, maar het zwembad, de terrassen en de groenvoorzieningen kunnen ook gepersonaliseerd worden.





We hebben deelgenomen aan honderden 'sleutel in de hand'-eigendommen, dus we staan klaar om advies te geven en onze praktische ervaring te delen in de unieke klimatologische en milieuomstandigheden van Portugal. Wanneer je ons portfolio van voltooide huizen bezoekt, is het mogelijk om te zien dat geen twee huizen ooit hetzelfde zijn!



Welke andere voordelen bieden nieuwbouwwoningen?


Bouwtechnologieën zijn in het recente verleden enorm verbeterd. Nieuwbouwwoningen maken gebruik van moderne bouwtechnieken die verschillende voordelen en comfortniveaus bieden. De ervaring van het leven in een modern huis met een goede zonnestraling, badend in natuurlijk licht, is aangenamer dan traditionele huizen die tien jaar geleden zijn gebouwd met inferieure zonnestraling, kleine ramen en weinig natuurlijk licht.



Waarom zoeken zoveel buitenlandse klanten naar jouw ervaring moderne eigendommen?


Architectuur is de afgelopen decennia enorm vooruitgegaan, met meer aandacht voor hoe we onze huizen ervaren. Een open woonkamer met grote ramen die het huis voorzien van prachtig natuurlijk licht, zijn een kenmerk van moderne huizen geworden.


Moderne technologie heeft ook het comfort en de energie-efficiëntie van onze huizen verbeterd, waardoor architecten huizen kunnen ontwerpen die het interieur naadloos met de buitenlucht verbinden. Onze buitenlandse klanten willen het beste uit de Portugese zon halen door het woongedeelte te verbinden met het buitenzwembad, waardoor hun leefruimte effectief wordt verdubbeld. Modern architectonisch ontwerp past goed bij deze levensstijl.



Hoelang duurt het gemiddeld om een huis te bouwen in Portugal?


We hebben de bouwtijd terug kunnen brengen tot 12 maanden. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat de eigendommen van Presprop op tijd en binnen het budget worden opgeleverd!



 

Ontdek Presprop’s - Bouwprojecten in Portugal


Gezinnen die Presprop kiezen voor het bouwen van hun droomhuis in Portugal, zijn op zoek naar een betrouwbare oplossing, waarbij kwaliteitsborging en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Geen complicaties of ongewenste verrassingen!

 

Auteur: João Menino, hoofdingenieur PRESPROP - CONSTRUCTION IN PORTUGAL

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in de editie van juli 2020 van Portugal The Simple Life Magazine. Download jouw GRATIS exemplaar op deze link!



relocation to portugal.jpg

RELOCATION
TO PORTUGAL

portugal-podcast-dylan-herholdt.png

PODCAST

MAGAZINE

bottom of page