• João Menino

De voordelen van het kopen van “Key-in-Hand” eigendommen

Bij Presprop luisteren we naar onze klanten en presenteren we oplossingen voor hun individuele behoeften en smaak. Van het kiezen van kleuren en materialen tot het kiezen van de beste verwarmingsoplossingen, we leveren een nieuwbouwwoning op maat op tijd en binnen het budget en overtreffen hun verwachtingen ...

Bij Presprop luisteren we naar onze klanten en presenteren we oplossingen voor hun individuele behoeften en smaak. Van het kiezen van kleuren en materialen tot het kiezen van de beste verwarmingsoplossingen, we leveren een nieuwbouwwoning op maat op tijd en binnen het budget en overtreffen hun verwachtingen ...Wat is "Sleutel in de hand"?


"Key in Hand" is ontleend aan de Portugese term "Chave na Mão", een concept dat vele jaren geleden door Presprop is ontwikkeld in de context van nieuwbouwwoningen.


Met speciale aandacht voor de behoeften van onze buitenlandse klant, is "Key in Hand" een verstandige oplossing voor het bezitten van een nieuwbouw, een huis dat u kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak, binnen een vooraf overeengekomen budget en zonder de zorgen van bureaucratie. Wanneer u uw huis in ontvangst neemt bij Presprop, is het compleet en klaar om van te genieten!


“Sleutel in hand” nieuwbouwhuizen versus tweedehands huis?


Ik vind het niet logisch dat je een huis wilt dat is gebouwd voor dat van iemand anders

persoonlijke smaak, die anders is dan die van u.


Sommige eigenaren zullen zichzelf ervan overtuigen dat ze wijzigingen kunnen aanbrengen zonder serieus rekening te houden met de werkelijke kosten en ergernis, om vervolgens te ontdekken dat ze nog steeds een huis bezitten met verouderde technologie en smaak.Welke afwerkingen kan de koper aanpassen?

Elke nieuwbouw “Key in Hand” is ontworpen en geprijsd met een vooraf gedefinieerde afwerkingsstandaard. De koper heeft vervolgens de mogelijkheid om de binnenafwerking aan te passen. Dit kan de keuze zijn uit vloeren, wandtegels, timmerwerk, kleur van kleerkasten, badkamerunits en kranen, enz. Voor buiten zijn er kleine beperkingen opgelegd door de lokale en vergunningverlenende autoriteiten, maar het zwembad, de terrassen en de groenvoorzieningen kunnen ook gepersonaliseerd worden.

We hebben deelgenomen aan honderden 'sleutel in de hand'-eigendommen, dus we staan klaar om advies te geven en onze praktische ervaring te delen in de unieke klimatologische en milieuomstandigheden van Portugal. Wanneer u ons portfolio van voltooide huizen bezoekt, is het mogelijk om te zien dat geen twee huizen ooit hetzelfde zijn!Welke andere voordelen bieden nieuwbouwwoningen?


Bouwtechnologieën zijn in het recente verleden enorm verbeterd en nieuwbouwwoningen maken gebruik van moderne bouwtechnieken die verschillende voordelen en comfortniveaus bieden. De ervaring van het leven in een modern huis met een goede zonnestraling, badend in natuurlijk licht, is aangenamer dan traditionele huizen die 10 jaar geleden zijn gebouwd met inferieure zonnestraling, kleine ramen en weinig natuurlijk licht.


Waarom zoeken zoveel buitenlandse klanten naar uw ervaring moderne eigendommen?


Architectuur is de afgelopen decennia enorm vooruitgegaan, met meer aandacht en aandacht voor hoe we onze huizen ervaren. Open woonkamer en grote ramen die het huis vullen met prachtig natuurlijk licht, zijn een kenmerk van moderne huizen geworden.


Moderne technologie heeft ook het comfort en de energie-efficiëntie van onze huizen verbeterd, waardoor architecten huizen kunnen ontwerpen die het interieur naadloos met de buitenlucht verbinden. Onze buitenlandse klanten willen het beste uit de Portugese zon halen door het woongedeelte te verbinden met het buitenzwembad, waardoor hun leefruimte effectief wordt verdubbeld. Modern architectonisch ontwerp past goed bij deze levensstijl.Hoe lang duurt het gemiddeld om een huis te bouwen in Portugal?


We hebben de bouwtijd terug kunnen brengen tot 12 maanden. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat de eigendommen van Presprop op tijd en binnen het budget worden opgeleverd!
Ontdek Presprop’s - Bouwprojecten in Portugal


Gezinnen die Presprop kiezen om een droomhuis in Portugal te bouwen, zijn op zoek naar een betrouwbare oplossing, waarbij kwaliteitsborging en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Geen complicaties of ongewenste verrassingen!


Auteur: João Menino, hoofdingenieur PRESPROP - CONSTRUCTION IN PORTUGAL

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in de editie van juli 2020 van Portugal The Simple Life Magazine. Download uw GRATIS exemplaar op deze link!© Portugal The Simple Life is an online platform dedicated to people from all over the world looking for a Simple Life in Portugal.

 

 

Follow us to discover the best of Portugal.

PARTNERS:

Portugal Accounting
Portugal Realty

Presprop Portugal Construction

SCH Furniture & Decor

SCH Solutions

CONTACT US

 

Tel.: 262 980 576

ola@portugal-the-simple-life.com

Follow us to discover the best of Portugal:

  • YOUTUBE

Portugal The Simple Life is an online platform dedicated to people from all over the world looking for a Simple Life in Portugal.

2020 © Portugal The Simple Life. All rights reserved.

Privacy Policy  |  Contact us